arrow left

Public Buildings

ZeroTwo Studio

A new build for a low-rise office block for a couple — an illustrator and a landscape designer, who have set up ZeroTwo Studio a few years ago, look to expand their office onto the adjoining plot of land which belongs to the family.

The design concept is to create a simple but refined building which offers pleasant and sustainable working environment with natural light and cross-ventilation wherever possible. A small central courtyard and continuous voids inside the building serve as light wells and help a small building feels open. Air conditioning will be limited to office spaces only. Circulation corridors will be ventilated by large openings and suspended fans.

The home office building will also provide rental flexible office spaces, shared meeting rooms and small caf้ to support offices which hope to attract media/ art related industry.

ZeroTwo Studio
Location
: Bangkok, Thailand